Which Of These Celebrities Is Currently Associated With The Brand Brylcreem?

2 min


90
98 shares, 90 points

Amazon the biggest online marketplace just launched a new contest called Amazon Brylcreem Quiz and Amazon Sports Fashion Quiz on 6th June. Whoever wins the contest will get Rs.5000 Amazon pay balance.

During the contest, there will be 5 question displayed in amazon app with 4 options for each question.

Participants have to select the correct answer for all 5 question.

The total number of 40 lucky winners will be selected and will be announced on 30th July.

If you are interested to participate in Amazon Quiz competition you have to Answer the following questions in amazon app.

I have listed the question as well as the correct answers so that you can win the contest. Try your luck who knows you might be the winner. It will only take few minutes to click the answer on amazon app.

Also read, 


Amazon Brylcreem Quiz Answers

Q1- Which of these celebrities is currently associated with the brand Brylcreem? 

Ans-Varun Dhawan

Q2- Brylcreem does NOT offer products in which of the following categories? 

Ans- Ice creams

Q3- Which of these is the NOT the name of a popular beard style?

Ans- Mole patch

Q4 – Brylcreem Beard Oil is formulated with 3 special oils – Sesame Oil, Olive Oil, and ________. Fill in the blanks.

Ans- Almond oil

Q5- Which of the following is a benefit of using beard oil?

Ans- Hydrates and softens facial hair and the skin beneath

Amazon Sports Fashion Quiz

Q.1. Which of these brands is the current official sponsor of Liverpool Football Club kit?

Ans- New Balance

Q2. ‘Athleisure’ is a fashion trend in which clothing designed for athletic activities is worn in other settings. Which of these would NOT classify as athleisure?

Ans- Kurta Pyajamas

Q3.Under Armour, the American sportswear and performance brand, in India is exclusively available on Amazon.in

Ans- True

Q4. Which of the following is NOT a benefit of shopping from Amazon Fashion during the Wardrobe Refresh Sale?

Ans- Free hugs on every purchase

Q5. When is the Wardrobe Refresh Sale on Amazon.in?

Ans- 21st to 24th 2018

How To Play Amazon Brylcreem Quiz Contest

To play Amazon Brylcreem quiz contest you have to install the Amazon app in your smartphone if you already have the Amazon app installed then you can skip this step.

To download the Amazon app click here or you can go to google playstore to download the app.

Now open the Amazon app and then scroll down and look for the contest banner, looks similar to the picture given below.

Amazon Brylcreem Quiz

Click on the banner, after that you’ll see an option to start the quiz competition. Just click on start and play.

Amazon Brylcreem Quiz

Once you submitted all the 5 answers a congratulation screen will open saying “Congratulation You are eligible to win Rs.5000 as Amazon pay balance.

Note: Winners will be announced on 31st July.

So hustle up don’t miss the opportunity to win the prize. All the best.


Like it? Share with your friends!

90
98 shares, 90 points

What's Your Reaction?

lol lol
1
lol
scary scary
0
scary
fun fun
0
fun
hate hate
0
hate
Dislike Dislike
0
Dislike
vomit vomit
0
vomit
Cry Cry
1
Cry
Win Win
6
Win
WTF WTF
0
WTF
Cute Cute
0
Cute
Geeky Geeky
0
Geeky
Love Love
0
Love
Angry Angry
0
Angry
OMG OMG
0
OMG
Damn Damn
0
Damn
Fail Fail
0
Fail
Confused Confused
0
Confused
Like Like
0
Like
Nikhilesh Debbarma
I love to share my thought's, knowledge and everything I am passionate about. I believe this will be resourceful for someone, which keeps me motivated and self-satisfied.

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format