Amazon Prime Quiz Week 6th July Answers To Win 100000/- Amazon Pay Balance

4 min


85
95 shares, 85 points

Amazon prime quiz week is already running and here i have provided all the Amazon Prime Quiz Week 6th July Answers, here you can win up to 100000 Amazon pay balance by simply participating in the contest.

In this contest total 2 lucky winners will be selected and will be rewarded 100000/- Amazon Pay Balance. The Prize will be delivered to the winners on or before 30 September,2018.

Anyone can participate in this contest, you’ll only need a smartphone and an active internet connection. Amazon has been throwing quiz contest everyday from couple of month ago and hoping to continue for long time.

There are already couple of hundreds Lucky winners announced for the past quiz contests, and now its your time to grab the opportunity.

You can check the Contest results by visiting Amazon contest result page.

You may be looking for Amazon prime quiz week 7th July Answers

Here are the some of the previous quizzes

Amazon Prime Quiz Week 6th July Answers

Q1. All Prime members get free access to Prime Music. Which of these can you NOT do on Prime Music?

Answer – Telepathically control the app

Q2. Which of these is NOT a benefit offered to Prime members for families with babies?

Answer – Free nanny service

Q3. How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?

Answer – ₹999

Q4.Only Prime members can avail Prime day offers

Answer – True

Q5. When does Prime Day 2018 start?

Answer – July 16, 12 Noon

How to Play Amazon Prime Quiz Week ?

It’s very easy to play Amazon Prime Quiz Week, all you need to do is Download and install the Amazon Shopping App in your Smartphone,

Then go to the quiz section and choose the correct answers. Well here i have provided the step by step tutorial, you can follow.

Note: You’ll need at list a  decent smartphone and active internet connection to play the amazon contest. Hope you already have that.

  1. First of all you need to download the amazon app, to do that go Playstore and type Amazon on the search field located on the upper side of the website.
  2. Now select the Amazon app from the list. Usually Amazon App shows on the first place, After that you need to click on the Install button. Wait until the App successfully installed in your device, it will not take more then 2 minutes if your internet connection is good.
  3. Hope you’ve successfully installed the amazon application, there are other ways to install the app, but this method here is safest of all.
  4. Now as you have the amazon app installed in your device you can proceed to the final task of completing the Quiz contest.
  5. Go to Amazon App by clicking on the amazon icon within your phone, make sure that your data connection is online.
  6. Now scroll down a bit and you’ll see a banner for “Amazon Prime Quiz Week”. click on the banner and start the Quiz.

Now you have to select the correct answer which i have provided here. There will be four options for each questions, total 5 question are there.

More Details On Amazon Prime Quiz Week 5th July

1. This Contest will commence on 6th July from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (Contest Period).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 2 participants will be selected as winners by a random draw of lots. .

6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,0000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

Once you Submit all the answer a congratulation message will be displayed just like the image given below

Amazon Prime Quiz Week 5th July
Amazon Prime Quiz Week 6th July

That’s it  complete the quiz and grab the opportunity. All the best

Previous Amazon Prime Quiz Week Answers


Amazon Prime Quiz Week 5th July Answers

Q.1 What’s the name of India’s first Amazon Original Series?

Answer: Inside Edge.
Amazon Prime Quiz Week 5th July
Amazon Prime Quiz Week 6th July

Q.2 Which of these is NOT an Amazon Original Series?

Answer: F.R.I.E.N.D
Amazon Prime Quiz Week 5th July
Amazon Prime Quiz Week 6th July

Q.3 Who among these is NOT a member of the cast/crew of the Amazon Original Series Breath?

Answer: Alok Nath
Amazon Prime Quiz Week 5th July
Amazon Prime Quiz Week 6th July

Q.4 All Prime members get free access to Prime Video

Answer: True.
Amazon Prime Quiz Week 5th July
Amazon Prime Quiz Week 6th July

Q.5 The Prime Day Sale 2018 starts at 12 Noon on 16th July

Answer: True.
Amazon Prime Quiz Week 5th July
Amazon Prime Quiz Week 6th July

 


Amazon Prime Quiz Week 4th July Answers

1. Prime members get free delivery on all Prime eligible products no matter what the value of purchase

Answer:- True

2.With ‘Amazon Family’, Prime members get additional savings of _% on diaper subscriptions. Fill in the blanks

Answer:- 15%

3.Prime members save with unlimited FREE fast deliveries all year long. What is the cost of Two-day delivery for orders on Amazon.in for non-prime members?

Answer:- ₹ 80 Per Order

4.Now, one can also purchase a one-month Prime membership. How much does this cost?
Answer:- ₹129

5. When does Prime Day 2018 start?
Answer:- July 16, 12 Noon


Amazon Prime Quiz Week 3rd July Answers

Q1. How many free deliveries do Prime members get?

Answer: Unlimited.

Q2. How much does a one-year Prime membership cost?

Answer: Rs.999/-

Q3. Which of these is NOT a benefit that Prime members get with their membership?

Answer: Free Hugs For Every Purchase

Q4. Only Prime members can avail Prime day offers

Answer: True.

Q5. The Prime Day Sale 2018 starts at 12 Noon on 16th July.

Answer: True.


Like it? Share with your friends!

85
95 shares, 85 points

What's Your Reaction?

lol lol
0
lol
Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Cry Cry
0
Cry
Nikhilesh Debbarma
I love to share my thought's, knowledge and everything I am passionate about. I believe this will be resourceful for someone, which keeps me motivated and self-satisfied.

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format